Concursul HELLA Step Ahead

Sambata, 17 Noiembrie 2018, s-a desfasurat concursul de embedded software programming - HELLA Step Ahead - organizat de HELLA Craiova. Programul a fost destinat studentilor din anii 3 si 4, masteranzilor si absolventilor de facultati cu profil tehnic.

 

Concursul a starnit interesul a peste 60 de aplicanti, dintre care 10 echipe (30 de tineri) au fost selectate pentru a dezvolta un proiect Embedded.

Pe parcursul zilei de concurs, cele 10 echipe si-au aratat aptitudinile de colaboare in echipa, cunostintele de software si hardware, in realizarea unui sistem cu multe aplicabilitati, precum "car sharing" sau  "room booking".

 

Concurentii au fost incantati de noul concept Step Ahead, de tematica, kitul de dezvoltare si de organizarea evenimentului. Ne bucuram sa gasim receptivitate si implicare in comunitatea craioveana si ii felicitam pe toti pentru participare.

 

In urma acestui program, 3 echipe au fost premiate si 8 dintre participanti au primit sansa de a se alatura echipei HELLA Technical Center Craiova.

Concursul s-a desfasurat in laboratorul HELLA 109v.

 

Daca nu ati avut sansa sa va inscrieti la editia din acest an a concursului, aveti posibilitatea sa participati la proiectele HELLA din 2019! Fii cu ochii pe noi!

Știri@UCV 27.11.2018