NASA Space Apps Challenge 2019

Pentru al doilea an consecutiv, NASA Space Apps Challenge este organizat și în Craiova! Între 18 și 20 octombrie 2019 poți lua parte la cel mai mare hackathon global din lume.

Ce este Space Apps?

Space Apps Challenge este hackathonul global  prin care NASA inspiră comunitățile locale de pretutindeni să se reunească și să găsească soluții inovatoare pentru provocările pe care umanitatea le confruntă fie în spațiu, fie pe Pământ.

Ce vei face?

Îți vei forma o echipă alături de care vei alege una din temele propuse . Împreună veți dezvolta o soluție - sub forma unei aplicații, unui joc , a unei hărți interactive etc. - prin care doriți să abordați problema aleasă. Vă veți folosi de  datele furnizate de NASA din diversele sale misiuni și tehnologii.

Cum mă înscriu?

Înscrierea se realizează pe pagina dedicată devenimentului - https://2019.spaceappschallenge.org/locations/craiova/ - dar și la recepția din dimineața primei zile de hackathon. Detaliile despre programul și spațiul de desfășurare se vor anunța pe pagina de Facebook, dar și pe anunțul evenimentului.

Știri@UCV 04.10.2019