Alegeri reprezentanti cadre didactice in Consiliul Facultatii

Referitor la alegerea reprezentantilor in Consiliul Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, facem urmatoarele precizari:

 

1) Departamentul de Calculatoare si Tehnologia Informatiei D27 are alocate 5 (cinci) locuri in Consiliul facultatii. Toate cadrele didactice titulare, de la toate departamentele, vor vota pentru alegerea acestor 5 reprezentanti. Candidatii vor aparea pe buletinul de vot intr-un tabel distinct, in ordine alfabetica. Alegerea se face prin aplicarea stampilei in dreptul candidatului dorit, cu incadrarea in campul alocat. Daca se aplica mai mult de 5 stampile atunci votul se anuleaza.

 

2) Departamentul de Automatica si Electronica D28 are alocate 5 (cinci) locuri in Consiliul facultatii. Toate cadrele didactice titulare, de la toate departamentele, vor vota pentru alegerea acestor 5 reprezentanti. Candidatii vor aparea pe buletinul de vot intr-un tabel distinct, in ordine alfabetica. Alegerea se face prin aplicarea stampilei in dreptul candidatului dorit, cu incadrarea in campul alocat. Daca se aplica mai mult de 5 stampile atunci votul se anuleaza.

 

3) Departamentul de Mecatronica si Robotica D35 are alocate 2 (doua) locuri in Consiliul facultatii. Toate cadrele didactice titulare, de la toate departamentele, vor vota pentru alegerea acestor 2 reprezentanti.  Candidatii vor aparea pe buletinul de vot intr-un tabel distinct, in ordine alfabetica. Alegerea se face prin aplicarea stampilei in dreptul candidatului dorit, cu incadrarea in campul alocat. Daca se aplica mai mult de 2 stampile atunci votul se anuleaza.

 

4) Daca prezenta la vot, la primul tur din 14 ianuarie 2020, va fi de cel putin doua treimi din numarul persoanelor cu drept de vot atunci alegerile sunt valide. Daca prezenta la vot, la primul tur din 14 ianuarie, nu va fi de cel putin doua treimi din numarul persoanelor cu drept de vot, atunci alegerile nu sunt valide si se vor reprograma joi 16 ianuarie 2020. La al doilea tur, alegerile se valideaza indiferent de numarul persoanelor care se prezinta la vot.

 

5) Au drept de vot 60 de persoane, in total, de la toate cele trei departamente.

 

6) Programul sectiei de votare este de la 10.00 la 18.00, pe 14 ianuarie 2020, in Sala de consiliu a facultatii, Blvd. Decebal 107, Craiova. In ipoteza organizarii unui al doilea tur, programul este tot de la 10.00 la 18.00, pe 16 ianuarie 2020, tot in Sala de consiliu a facultatii.

 

7) Pentru exercitarea dreptului de vot este obligatorie prezentarea cartii de identitate sau a pasaportului.

 

Lista cadrelor didactice cu drept de vot este disponibila aici, iar lista cu candidatii inscrisi pentru alegeri poate fi consultata aici.

 

Metodologia pentru alegerea Consiliilor facultatilor se gaseste la urmatoarea adresa: aici.

 

Informații despre alegeri se pot regăsi pe pagina web a universității: aici.

Știri@UCV 10.01.2020