Alegeri reprezentanti A.C.E. în Senatul UCV

Conform normei de reprezentare si regulilor stabilite prin LEN si Carta Universitatii, Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica are repartizate 5 locuri. Spre informare exista Hotararea Senatului UCv (aici), in care se pot consulta si informatii utile privind numarul de reprezentanti de la celelalte facultati (inclusiv numarul total de studenti si cadre didactice de la fiecare facultate).

 

Alegerea reprezentantilor Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica in Senatul Universitatii din Craiova se va desfasura Miercuri 29 ianuarie 2020, intre orele 8-20, la Sala de Consiliu a facultatii, Blvd. Decebal 107, Craiova.

 

Toate cadrele didactice titulare din facultate vor vota pentru alegerea celor 5 reprezentanti. 

Candidatii vor aparea pe buletinul de vot intr-un tabel distinct, in ordine alfabetica. Alegerea se face prin aplicarea stampilei in dreptul candidatului dorit, cu incadrarea in campul alocat.

 

Pentru exercitarea dreptului de vot este obligatorie prezentarea cartii de identitate sau a pasaportului.

 

Lista cadrelor didactice cu drept de vot este disponibila aici precum si lista cu candidatii inscrisi pentru alegeri, aici.

 

Lista studentilor A.C.E. cu drept de vot este disponibila aici precum si lista cu candidatii studenti inscrisi pentru alegeri, aici.

 

Metodologia pentru alegerea membrilor Senatului poate fi consultata aici.

 

Informatii despre alegeri se pot regasi si pe pagina web a universitatii.

 

Știri@UCV 24.01.2020