Conferința Hella „Exceed Possibilities”

Vă invităm să participați la EXCEED POSSIBILITIES, în 20 mai, de la ora 16.30, conferință de artă și tehnologie, un eveniment dedicat entuziaștilor și exploratorilor, înzestrați cu o curiozitate naturală pentru viitor. Timp de o zi, participanții vor avea acces la patru conferințe și cinci workshop-uri, susținute de oameni de știință și de artiști contemporani din Timișoara, Germania, Austria și Statele Unite. HELLA România conectează generația de mâine cu cei care au depășit limitele convenționale în domeniile lor, dar și pe cele proprii.Conferința va fi transmisă live.

 

Invitații abordează inovația, în tehnologie și expresie artistică, și impactul acesteia asupra mediului în care trăim. Aveți ocazia să-i întâlniți pe exploratorii zilelor noastre. Ne onorează prezența unor personalități precum tânăra inventatoare Ann Makosinski, cea care și-a dezvălui calitățile la 15 ani, când a prezentat lumii invenția sa – lanterna termoelectrică.

 

Participarea la conferințe este pe bază de înscriere, o puteți face aici https://bit.ly/3o7zJjO. Tot la acest link aveți acces la agenda evenimentului, descrierile speakerilor și ale atelierelor, la care se pot înscrie studenții și elevii.

Știri@UCV 14.05.2021