Rezultate Concursul Național Studențesc de Matematică

În perioada 25-27 noiembrie 2021, Universitatea Transilvania din Brașov și ,,Fundația Traian Lalescu”, sub auspiciile Ministerului Educației, a organizat etapa finală a Concursului Național Studențesc de Matematică ,,Traian Lalescu".

De la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universității din Craiova au participat la Secțiunea B1 studenții Adrian-Ștefăniță Necșulea și Gabriel-Florin-Leonard Obogeanu, din anul I, de la specializarea Calculatoare cu predare în limba română.  

Studentul Adrian-Ștefăniță Necșulea a reușit să obțină o mențiune, având al cincilea punctaj din 27 de concurenți.  

Studenții au fost pregătiți de lect. univ. dr. Florian Munteanu, asist. univ. dr. Laurențiu Temereancă și conf. univ. dr. Cristian Vladimirescu, de la Departamentul de Matematici Aplicate, iar asist. dr. Laurențiu Temereancă a fost profesorul care a însoțit studenții la Brașov, participând în calitate de membru al comisiei centrale a concursului.

Precizăm că acest concurs studențesc are o tradiție de aproape 50 de ani și a avut loc față în față, cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare.

 

Mai multe detalii se pot găsi pe accesând link-ul următor: https://mateinfo.unitbv.ro/ro/studenti/anunturi/502-concursul-national-traian-lalescu

Știri@UCV 07.12.2021