Înscriere în proiectul Erasmus+ MOTECH2

Esti tanar(a) pasionat(a) de tehnologie si vrei sa ai o experienta internationala interculturala cu alti tineri participanti din alte 6 tari? Aceasta este o oportunitate foarte buna pentru tine daca te inscrii in acest proiect!

Denumire proiect: Multiculture in One World: My Own Technology – 2021-1-TR01-KA152-YOU-0000042852, in cadrul mobilitatilor de tineret, Programul ERASMUS+;
Organizatie participanta: Asociatia Tarabostes-Dezvoltare prin Educatie-ATDE;
Organizatia gazda: Hatay Foundation, Turcia;
Perioada: 13-20 noiembrie 2022; Locul de desfasurare: Hatay, Turcia;
Limba de desfasurare a proiectului: Engleza;
Termen de inscriere: 5 septembrie 2022;
Conditii participanti: 7 tineri, varsta 16-30 ani care sa aiba in sfera de preocupari/interese tehnologia sau care au o idee a unui proiect sau au un proiect care se bazeaza pe tehnologie; tinerii vor fi insotiti de un profesor coordonator (varianta ideala) sau de un reprezentant al asociatiei; tinerii participanti si profesorul coordonator se pot inscrie pana la 05 sept. 2022;
Tari participante: Romania, Portugalia, Macedonia de Nord, Slovenia, Egipt si Turcia;
Domeniile vizate: inteligenta artificiala, 3d printing si robotica;
Alte activitati: schimburi, dialog si dezbateri interculturale, prezentarea tarilor participante si socializare; va fi organizata o seara culturala internationala.
In cadrul proiectului sunt asigurate cazarea si masa; Costul biletelor de avion se suporta de tinerii participanti si profesorul sau insotitorul din partea asociatiei. Ideal ar fi ca biletele de avion sa fie achizitionate pana la 15.09.2022, avand in vedere ca pretul acestora creste pe masura ce se apropie plecarea. De asemenea, participantii si insotitorul trebuie sa aiba bani de buzunar pentru cheltuieli proprii (mici cumparaturi, suveniruri, vizite la muzee etc.). Asociatia Tarabostes-Dezvoltare prin Educatie-ATDE va elibera adeverinte pentru fiecare participant pentru a justifica lipsa de la cursuri a participantilor. Alte detalii organizatorice vor fi discutate si stabilite dupa inscrierea/selectiea participantilor (acordul parintilor, alte formulare, pasapoarte, modalitate de transport, asigurari de sanatate etc.), data de 05 sept. 2022. Intentia de participare va rugam sa o transmiteti prin mesaj pe whatsapp la numarul de telefon al asociatiei 0721 087 124 sau pe adresa de email atde.tarabostes@gmail.com. Va asteptam cu drag!

Știri@UCV 01.09.2022