Înscriere în ROSPIN Academy

ROSPIN Academy este un program educațional despre sectorul spațial care se află în a treia ediție de cursuri livrate de profesioniști naționali și internaționali. Calitatea sa a fost recunoscută prima dată la nivel internațional prin această publicație din aprilie 2022. În prezent, ROSPIN Academy este structurat în 3 nivele care sunt sincronizate cu anul academic și mai mult de 600 de studenți din România au fost acceptați deja în acest program.

 

La mijlocul lunii martie 2023, ROSPIN Academy va începe LEVEL 2, care necesită o certificare LEVEL 1 pentru a putea participa. Așadar, săptămâna viitoare se va lansa noua oportunitate de LEVEL 1 accelerat, care le va permite studenților care nu au participat la LEVEL 1 în toamna lui 2022 să parcurgă materialele educaționale într-un timp condensat, pentru a-și obține certificarea care le-ar garanta un loc la LEVEL 2 de anul acesta.

 

Dacă considerați că oportunitatea aceasta spațială este de interes, studenții FACE sunt invitați să consulte următoarele materiale relevante:

 

  • Broșura cu toate detaliile despre ROSPIN Academy (inclusiv LEVEL 1 accelerat) este disponibilă prin acest link sau poate fi vizualizată pe website-ul ROSPIN

  • Formularul de aplicație pentru LEVEL 1 accelerat este disponibil prin acest link

  • Postările efectuate pe Facebook, Instagram și LinkedIn

 

Termenul pentru a aplica la LEVEL 1 accelerat (prin completarea formularului de mai sus) de către studenți este vinerea aceasta, 10 februarie la ora 23:59. Completarea formularului nu ar trebui să necesite mai mult de aproximativ 15 minute.

 

Știri@UCV 08.02.2023