Curs online despre spațiu, tehnologie și provocările asociate - ROSPIN 2024

 

Romanian Space Initiative (ROSPIN):
ROSPIN este o organizație non-guvernamentală dedicată dezvoltării ecosistemului spațial din România. Cei 4 piloni ai organizației sunt educația, tehnologia, competițiile și comunitatea. Misiunea noastră este de a încuraja tinerii români să performeze în sectorul spațial, inspirându-i și oferindu-le șansa de a studia acest domeniu. Impactul ROSPIN a fost unul masiv, reușind să implicăm în proiectele noastre de până acum peste 700 de studenți și 800 de elevi.

 

ROSPIN Academy Intro to Space Sector (ISS):

Aflat la a patra ediție, primul nivel al ROSPIN Academy preia forma unui Massive Open Online Course (MOOC) destinat studenților și tinerilor profesioniști atât din România, cât și internaționali. Participanții au la dispoziție 6 săptămâni să parcurgă 5 lecții livrate de experți din domeniul spațial, să completeze quizul aferent fiecăruia și să completeze un quiz final. Odată ce îndeplinesc toate sarcinile cu punctaj de trecere, participanții primesc un Certificat de Completare al ISS.

 

Ți-ai dorit să înveți mai multe despre ecosistemul spațial, însă nu ai avut resursele necesare până acum?

 

ROSPIN Academy Intro to Space Sector (ISS) este un Massive Open Online Course (MOOC) al cărui scop este să aducă mai aproape de studenții și tinerii profesioniști informații de bază din industrie. 

ISS se desfășoară pe platforma SpacedInși constă în 6 lecții livrate de profesioniști din domeniul spațial. Fiecărui curs îi este asociat un quiz cu întrebări din materialul prezentat, iar după parcurgerea tuturor lecțiilor te așteaptă un ultimul quiz bazat pe întreaga materie din cadrul ISS.

Termenul limită pentru finalizarea cursului din momentul înrolării pe platformă este de 6 săptămâni. După absolvirea ISS vei primi un certificat care atestă munca depusă și completarea cursului.

Înscrierea la ISS este complet gratuită folosind voucherul AcademyISSîn momentul înrolării pe SpacedIn. 

 

Mai multe detalii găsești în broșură, iar în caz că ai întrebări scrie-ne la academy@rospin.org!

 

Astfel, nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la Intro to Space Sector!

Știri@UCV 09.04.2024