Burse FoCar / Incesa 2016

Studentii interesati in bursele Forumul Carierei 2016 (FoCar), respectiv Incesa 2016 sunt invitati sa consulte urmatorul document: aici.

 

 

Ca urmare a solicitarilor studentilor interesati de bursele INCESA (http://www.incesa.ro/docs/burseIncesa.pdf) programul de depunere a dosarelor candidatilor se extinde astfel: luni, 21.11.2016, ora 9-12 si marti, 22.11.2016, ora 9-10 Dosarele se vor depune la secretariatul INCESA – etaj II, camera 215, cu acces din Bd. Deceba.
 
Cei care vor sa candideze pentru burse INCESA au la dispozitie urmatoarele proiecte:
 
1. Company (each shop, building) presentation using Augumented 3D reality
 
2. Safety VR glass simulator (Samsung VR glass = $60)
 
3. Realizarea unei platforme de interogare a gradului de satsfactie a consumatorilor/studentilor/craiovenilor privind firma FORD. Platforma va avea capabilitati de preluare a informatiei privind chestionarul propus spre evaluare o anumita perioada de timp, se va afisa in timp real numarul repondentilor , iar dupa perioada stabilita platforma va realiza in mod automat prelucrarea formularului.
 
Alte propuneri de proiecte:
 
7. Un program informatic pentru baza de date a proiectelor de cercetare;
 
8. Un program pentru baza de date a cadrelor didactice asociate (informaţii necesare pentru raportările la MENCŞ-CNFIS).
 
9. Proiectarea şi realizarea unei baze de date integrate cu patrimoniul Universităţii din Craiova
 
10. Realizarea arhivei electronice a Directiei de Achizitii cu respectarea normelor legale
 
11. Realizarea unui cloud pentru toate calculatoarele din cadrul directiei achizitii
 
12. Realizarea unui program informatic care sa faciliteze evidenta achizitiilor si care sa permita sortari rapide in functie de anumiti factori

Știri@UCV 18.11.2016