Concursul de programare Code Golf - editia a V-a

NetRom Software lansează cea de-a V-a ediție a concursului Code Golf, concurs devenit tradiție printre studenții pasionați de informatică, fiind organizat în fiecare primăvară începând cu anul 2013.

Ca în fiecare an, participarea este accesibilă tuturor studenților, indiferent de facultate și profil, având cunoștințe de C/C++.  Participarea este interactivă și studenții sunt încurajați să își continue ideile de implementare, pe parcursul concursului, cu ajutorul platformei online care oferă posibilitatea validării soluțiilor în timp real.

Etapele importante ale concursului sunt:

-         Înscrieri soluții: 10 Aprilie – 7 Mai

-         Analiza soluțiilor: 8 – 11 Mai

-         Premierea: 12 Mai

Organizatorii încurajează studenții ca prin participarea la concurs să își îmbogațească și să testeze cunoștințele, să interacționeze cu o companie profesionistă ce activează în domeniul IT și să își completeze o nouă experiență în CV încă din timpul facultății.

La final, cele mai bune trei soluții vor fi premiate cu: Locul I – Laptop 2 in 1 ASUS ZenBook Flip, Locul II – Apple Watch 2, Locul III – Consola Microsoft Xbox ONE.

Mai multe informații se pot obține de pe site-ul companiei NetRom www.netromsoftware.ro/codegolf sau pe e-mail codegolf2017@netrom.ro .

Concursul NetRom CodeGolf face parte din cele patru programe educaționale adresate studenților și susținute de compania NetRom Software în mod regulat de-a lungul unui an, menționate în ordine cronologică: NetRom Code Golf, NetRom {Summer} Camp (Practică), Internship, NetRom Software Academy.

Știri@UCV 11.04.2017