Despre noi Despre noi
Asistent doctorand inginer

Lucian Barbulescu

Departamentul de Calculatoare si Tehnologia Informatiei
Cabinet: 312
Tel: 0251 - 435.666/169
e-mail: lucian.barbulescu@cs.ucv.ro

Despre

      Dl. Lucian-Florentin Barbulescu este asistent în calculatoare la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica din cadrul Universitatii din Craiova în 2003 cu titlul de inginer în profilul calculatoare din cadrul specializării calculatoare cu predare in limba engleza.
      Este doctorand din 2007 în domeniul Ingineria Sistemelor avându-l coordonator pe prof. dr. ing. Viorel Minzu de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică predă următoarele cursuri/seminarii Proiectarea Aplicatiilor Web, Retele de Calculatoare.
      Activitatea sa de cercetare este concentrată în E-learning, Modelarea si simularea sistemelor. Este autorul a peste 15 de articole ştiinţifice. Este fost olimpic national de fizica (1997) si certificat SUN pentru dezvoltarea de aplicatii in Java (din 2005).
      Un alt aspect semnficativ îl constituie colaborările şi activitatea în industrie: SC XTREME SOFTWARE SRL Craiova (2002-2004) si SC CS ROMANIA SA (2004 – prezent).


      Informaţii suplimentare despre Lucian-Florentin Barbulescu pot fi găsite pe pagina sa web: http://www.cs.ucv.ro/staff/lbarbulescu.php. Dl. Lucian-Florentin Barbulescu poate fi contactat via e-mail: lucian[.]barbulescu[at]cs[.]ucv[.]ro.