Despre noi Despre noi
Conferentiar doctor inginer

Constantin Patrascu

Departamentul de Calculatoare si Tehnologia Informatiei
Cabinet: 305
Tel: 0251 - 435.666/162
e-mail: constantin.patrascu@cs.ucv.ro

Despre

      Dl. Constantin Patrascu este conferentiar universitar în stiinta calculatoarelor la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Electrotehnica/Universitatea din Craiova în 1984 cu titlul de inginer în profilul Stiinta calculatoarelor din cadrul specializării Calculatoare.
      Este doctor din 2003 în domeniul Stiinta calculatoarelor avându-l coordonator pe Prof. Dr. Mircea Petrescu de la Universitatea Politehnica Bucuresti. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică predă următoarele cursuri/seminarii: DSP in comunicatii, Sisteme de intrare-iesire.
      Activitatea sa de cercetare este concentrată în Sisteme de calcul in aplicatii industriale, Comunicatii de date. Este autorul a peste 40 de articole ştiinţifice şi a 4 cărţi şi manuale. A participat în peste 20 proiecte de cercetare/educaţionale naţionale şi internaţionale.
      Un alt aspect semnficativ îl constituie colaborările şi activitatea în industrie: S.C. INDA S.R.L. Craiova (1997-2007), S.C. Hella Romania (2007-prezent).


      Informaţii suplimentare despre Constantin Patrascu pot fi găsite pe pagina sa web: http://www.cs.ucv.ro/staff/index.php. Dl. Constantin Patrascu poate fi contactat via Constantin.Patrascu[at]cs[.]ucv[.]ro, tel: +40-251-435666.